Hur du köper in fler varor utan ökad risk

Har du någon gång avstått i från att ta in nya varumärken eller produkter för att ni saknat kapital? Kanske är budgeten slut, eller så väljer man helt enkelt att satsa på säkra kort, det man vet säljer, kanske det svarta och vita bassortiment…

Det måste inte vara så!

Splitgrid är en tjänst som hjälper dig att ta hem fler varor från en befintlig leverantör, eller att våga prova en helt ny leverantör- utan att ta hela den ekonomiska risken.

Splitgrid har ett enkelt och lättanvänt system, färdiga avtalsunderlag dessutom ett brett nätverk av leverantörer och kontakter.

  • För visst skulle det vara härligt att våga prova inredningsdetaljer i din modebutik?
  • Ta hem den extravaganta trendskjortan eller varför inte välja hela accessoarkollektionen?
  • Ju härligare utbud desto mer försäljning!

Yankee Candles
Holebrook
DK Company

Hur funkar det?

Ser du potentialen? Bra, då är första steg att komma igång med Splitgrid. Ni beställer sen artiklar från vald leverantör-precis som ni brukar- men betalar inte förrän varan sålts.

Leverantören får betalt för såld vara samma dag som den säljs- och inte behöver vänta på betalning för skickade varor.

Splitgrid är byggt för säkra betalningar mellan butiker och leverantörer. Precis som namnet antyder delar man risken. Leverantören får möjlighet att få ut fler av sina produkter- och du som handlare kan erbjuda ett bredare sortiment till dina kunder. Allt avtalas så klart direkt mellan dig och leverantören och hanteras tryggt och säkert i Splitgrids plattform.

Splitgrid tar en procentuell avgift per transaktion.

Boxnet rapporterar dagligen transaktionerna till Splitgrid som triggar betalningen till leverantören, allt krypterat för maximal säkerhet.

”Varför ska handlare behöva låsa in en massa pengar i varulager och varför ska leverantörerna behöva vänta på att få betalt?” Göran Eriksson, grundare av Splitgrid och fd butiksägare.


Hur kommer jag igång?

  1. Kontakta Splitgrid och avtala med de leverantörer ni vill ta in. Spligrid har en gedigen lista av leverantörer inom mode, inredning och sportartiklar- dessutom goda kontakter. Kontakta Rosie eller Rebecka på kontakt@splitgrid.com
  2. I Boxnet märks artiklar som kommer via Splitgrid upp. Det kan vara hela eller valda delar av sortimentet- det är helt upp till dig.
  3. Boxnet rapporterar dagligen underlag till Splitgrid för den ekonomiska fördelningen till leverantör. Splitgrid hanterar sen transaktionen i sitt krypterade system.
  4. Dessutom rapporterar Boxnet in dagens kassarapport till ditt ekonomisystem per automatik.

Vi kallar det Win-win!

Prata gärna merförsäljning med oss!

Det gick inte att skicka meddelandet, vänligen ladda om sidan och försök igen.