Kassasystem kopplat till Fortnox

Väljer du att jobba med Boxnet och Fortnox skapar du helt automatiserade flöden av en mängd information mellan systemen. Fortnox är Sveriges största webbaserade affärssystem och hjälper företag att digitalisera och effektivisera bl.a. sin ekonomihantering. De har idag över 250 000 kunder och växer stadigt.

De jobbar, precis som Boxnet, helt i molnet med obegränsat antal användare och möjlighet att styra tillgång till systemen på behörighetsnivå.

Boxnet jobbar ständigt med att automatisera flöden och minimera manuell felhantering i administrationen. Vi är övertygade om att din verksamhet mår bäst av att du kan fokusera på dina kunder och din försäljning!

 • Artikelregister

  Väljer du att ha dina artiklar i Fortnox hämtar Boxnet dessa automatiskt. Lagerjustering kan skötas i kassan eller i Fortnox, du väljer. All försäljning synkas givetvis löpande.

 • Kundregister

  Kundregister hämtas och uppdateras automatiskt varje natt från Fortnox.

 • Kassarapporter

  Kassarapporter skickas automatiskt varje natt från Boxnet till Fortnox. Ställ in samma kontoplan i Boxnet som du har i Fortnox och bokföringen sköter sig själv!

 • Fakturaunderlag

  Erbjud dina kunder att betala med faktura direkt i kassan.
  Fakturaunderlag skickas automatiskt till Fortnox direkt eller som samlingsfaktura när du önskar. Du kan även använda Fortnox Fakturaservice eller Fortnox Finans.

 • Integrationer

  Fortnox har över 300 integrationspartners som erbjuder tjänster inom bl.a. e-handel, arbetsorder, projekthantering och lager.
  Kopplingen mellan Boxnet och Fortnox ger dig möjlighet att koppla på alla dessa.

“-Att ha ett system som är enkelt och går att utveckla och justera efter förändringarna i handeln är viktigt. Kassasystemet vi använde tidigare var väldigt komplicerat. Boxnet är lättbegripligt och har en enkel kassabild, säger Matz Gustafsson, VD på Järnia.” Läs hela artikeln med Matz här.


Prata automatiserade flöden med oss!

Det gick inte att skicka meddelandet, vänligen ladda om sidan och försök igen.