Kassasystem kopplat till Björn Lundén

Väljer du att jobba med Boxnet och Björn Lundéns ekonomisystem behöver du aldrig med skriva ut kassarapporter eller stansa data mellan system. Vår direktkoppling för över dagens kassarapport varje natt, helt utan handpåläggning. Sätt kontoplanen i Boxnet så sker bokföringen automatiskt!

Björn Lundén är ett av Sveriges ledande kunskaps- och programvaruföretag som sedan mer än 30 år förenklar vardagen för små och medelstora företag.

Med en bred portfölj moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och personalfrågor hjälper de tusentals kunder varje dag.

Vi på Boxnet är övertygade om att din verksamhet mår bäst av att du kan fokusera på dina kunder och din försäljning! Låt därför systemen göra jobbet och koppla samman Boxnet och Björn Lundén för automatiserade flöden och minimal manuell felhantering i administrationen.

  • Kassarapporter

    Kassarapporter skickas automatiskt varje natt från Boxnet till Björn Lundén. Ställ in samma kontoplan i Boxnet som du har i Björn Lundéns bokföring och bokföringen sköts automatiskt!

Allt du behöver för att komma igång med Björn Lundén och Boxnet är BL Bokföring, från 99:-/månad.
Kontakta salj@bjornlunden.se för mer information.

Ett tips är att ta del av Björn Lundéns webbkurser och litteratur- en riktig guldgruva för dig som företagare. Läs mer här.

Så fungerar kopplingen med Björn Lunden

  1. Kassarapporter skickas automatiskt varje natt från Boxnet till Björn Lundén. Ställ in samma kontoplan i Boxnet Kassasystem som du har i Björn Lundén och bokföringen sköter sig själv.
  2. Har du artiklar i Björn Lundén läser vi in dem i Boxnet via import.
  3. Kunder läses in på samma sätt. Koppla sen kund till köp direkt i kassan och erbjud kundspecifika rabatter.

Vill du jobba smartare?

Det gick inte att skicka meddelandet, vänligen ladda om sidan och försök igen.