Kunder

Bengans hade sedan 15 år tillbaka haft ett egetutvecklat kassasystem, men i och med kassaregisterlagen ställdes vi inför ett val, antingen vidareutveckla vårt eget system, eller skaffa oss ett externt system för vår kedja. Valet föll på Boxnet.

Fördelarna vi såg med Boxnet, var uppenbara - här finns det några som på heltid och professionellt sysslar med affärssystem. Det tog väl i stort sett ett par veckor innan vi insåg, att bytet var en av de bättre saker vi gjort.

Vi har sedan dess känt stort förtroende för Boxnets driftsäkerhet, och är även nöjda med deras lyhördhet och nyfikenhet inför våra utmaningar och problem.

Peter Sandberg, ägare Bengans
www.bengans.se

Boxnet är kostnadseffektivt i drift och bidrar till ökad lageromsättningshastighet. Boxnet har möjliggjort ett effektivare inköpsarbete som knyter våra butiker närmare varandra. Boxnets enkelhet och hjälpsamma support gör dessutom att vi har minskat våra IT-problem.

Madeleine Klackenberg, ägare Klackenbergs Böcker & Papper

Tillsammans med Boxnets innovativa utvecklare har vi tagit fram ett modernt och effektivt kassasystem skräddarsytt för vår växande butikskedja.

Vi är mycket nöjda med resultatet och med den löpande supporten, som för övrigt får en guldstjärna i kanten för det alltid lika trevliga och professionella bemötandet!

Stina Qubti, VD Busfrö Nytt & Bytt
www.busfro.se

Nyköpings GK - Bland de första att jobba med Boxnet

Inför säsongen 2014 bestämde vi oss att byta både kassasystem från Oscar till Boxnet och ekonomisystem från VISMA till Fortnox. Vi har som många andra golfanläggningar ett stort flöde av transaktioner under säsongen och ville ha en säkrare drift, ett moderna gränssnitt och funktioner som kunde effektivisera vår ekonomihantering. Boxnet är en beprövad lösning inom detaljhandeln och företaget erbjöd oss ett modernt butiksdatasystem med möjligheter till tilläggsmoduler, bra support och en prisbild som t.o.m. var billigare än våra tidigare lösningar. Att vi endast behövde köpa två nya kvittoskrivare var också en fördel. Personalen i receptionen är nöjda med ett smidigare system, en bättre arbetsmiljö och en effektivare hantering av dagsavslut. Att systemet är molnbaserat är en stor fördel vad gäller tillgänglighet. Att systemet är direktkopplat till GIT är ytterligare en stor fördel.

Vi kan utan tvekan rekommendera Boxnet till övriga golfanläggningar.

Gary Cosford, Klubbchef Nyköpings Golfklubb

Detta är några av våra 1000 kunder. Kontakta oss och se om vi har fler butiker inom din bransch där vi har skapat smarta lösningar.

Boxnet 7eleven
7-eleven
Boxnet Hemmakväll
Hemmakväll
Boxnet Pressbyrån
Pressbyrån
Boxnet löplabbet
Löplabbet
Boxnet Myway
Myway
Boxnet klaenbergs
Klackenbergs Böcker & Papper
Boxnet Nyköpings Golfklubb
Nyköpings Golfklubb
Boxnet Lidingö Lås
Lidingö Lås
Boxnet Widfors Jakthandel
Widfors Jakthandel
Boxnet babyland
Babyland
boxnet nk barnskor
NK Barnskor
boxnet bengans
Bengans
boxnet marty
Marty
boxnet djurensvarld
Djurens värld
boxnet footway
Footway
Boxnet tennisstadion
Tennisstadion
boxnet salk
SALK
boxnet camilla_malmstrom
Camilla Malmströms