Webbaserat kassasystem för hela din butiksverksamhet

Modernt och lättanvänt kassasystem med alla funktioner du behöver för att driva och optimera din butik.

Med Boxnet håller du koll på ditt lager i realtid med smidiga funktioner för ex. inleverans och inventering. Jobba med beställningspunkter, inköpsförslag och leverantörsorder.

Koppla köp till kund, se dina kunders köphistorik och belöna dina bästa kunder genom våra smidiga kundrabatter.
Du når Boxnet från vilken dator/surfplatta du vill t.ex. för att skapa artiklar, prisändra eller lägga upp kampanjer när du önskar, alltid i realtid.

I butiken kan styra vem som ser och gör vad genom smarta behörigheter.
Den kraftfulla rapportgeneratorn ger dig alla möjligheter att öka din försäljning.
Tack vare våra integrationspartners kan du automatisera din bokföring, koppla ihop din e-handel och välja de betalsätt som passar din butik.

Jobba smartare, det är dags att byta ut ditt kassaregister

Boxnet kassasystem för butik
 • Ingen bindningstid

 • Support 24/7

 • Kontrollenhet ingår

Det här ingår

 • Cash register

  Kassaplats

  Lättanvänt kassasystem. Använd streckodsläsare eller snabbknappar för att skräddarsy din kassavy efter dina behov.
  Utöka antal kassaplatser under högsäsong för att förbättra kundmötet.

 • Lager

  Hantera lager i realtid i din butik. Möjlighet att massuppdatera t.ex. artikeluppgifter , pris, namn och antal. Håll koll på dina lagersaldon och lagervärde med smidiga funktioner för inleverans och inventering. Givetvis stöder Boxnet variantartiklar.
  Välj var du vill hantera dina artiklar, i Boxnet, Fortnox eller i din e-handel. Du kan läsa in dina artiklar via excel eller import från annat system. Boxnet håller koll på ditt lager oavsett.

 • Kund

  Skapa och koppla kund till köp direkt i kassan. Gruppera dina kunder i kundgrupper och koppla unika rabatter till dessa. Självklart kan du sätta olika rabatter utifrån olika typer av artiklar. Du kan även erbjuda fakturaköp direkt i kassan till både privatpersoner och företagskunder.
  Läs in din kundlista för en flygande start.

Utrustning

 • Egen utrustning

  Självklart går det bra att använda sin befintliga utrustning till Boxnet. Det enda som krävs är en dator med Windows och en kvittoskrivare med USB-koppling. Enkelt och billigt.

  Se våra hård- och mjukvarukrav.

  0 kr

 • Stora paketet

  Stora paketet

  Blixtsnabb försäljning via streckkod och säker förvaring. Stora paketet är anpassat för den intensivare verksamheten och innehåller kvittoskrivare, kunddisplay, kassalåda, streckkodsläsare samt kassadator med pekskärm. Allt man behöver för den kompletta kassaplatsen.

  27 496 kr

 • Lilla paketet

  Lilla paketet

  Har du mest kortbetalningar och Swish? Lilla paketet är anpassat för den smidigare verksamheten och innehåller kvittoskrivare, kunddisplay och kassadator med pekskärm. Perfekt för dig som slutat med kontanthantering och säljer färre artiklar.

  22 998 kr

Tilläggstjänster

 • Order

  Skapa order åt dina kunder för t.ex. beställningsvaror och hantera dessa direkt i kassan. Skriv ut offert, följesedel eller plocklista direkt i Boxnet. Givetvis finns stöd för handpenning. Erbjud kund att betala med betalkort, kontant, Swish eller faktura.

 • Inköp

  Hantera dina inköp från leverantör direkt från Boxnet via beställningspunkter eller inköpslistor. Leverantörsordern skickas när du önskar direkt till leverantören och när du får dina varor kan du inleverera till lager direkt från lagd order.

 • Presentkort

  Använd Boxnets elektroniska påfyllnadsbara presentkort som går att beställa i butikens färger och logotype. Få koll på kvarvarande värde, giltighetstid och bokföringsinformation.

  Kräver streckkodsläsare

  Minst 1000 kort per beställning

Kom igång snabbt och enkelt

Förenkla arbetet i din butik med webbaserat kassasystem. Du väljer om du vill jobba med pekskärm, streckkoder eller snabbknappar. Boxnet har lång erfarenhet av att jobba med webbaserad kassa, hundratals nöjda butiker som kunder.

Gemensamt för dessa butiker är att de vill digitalisera sin flöden och jobba smartare. Tack vare ett webbaserat kassasystem, färdiga integrationer till bokförings- och ekonomisystem spar man mycket tid. Kassasystemet har även kopplingar till e-handel och flera bokningssystem.

Givetvis är POS-systemet godkänt av Skatteverket. Kassasystemet kan installeras på vilken dator eller surfplatta som helst som använder Windows. Du kan använda din egen kassautrustning eller köpa den av oss. Väljer om du vill jobba med streckkodsläsare, etikettskrivare, kraftfull kassadator eller enklare surfplatta. Vi hjälper dig installera och komma igång oavsett!

Kassasystemet förser dig med smart försäljningsstatistik, möjlighet till kundrabatter och kundklubb, Swish direkt i kassan, presentkort och många andra mervärden som dina kunder uppskattar i din butik.

Vi har redan byggt ett antal integrationer som kopplar ditt kassasystem till webbshop och bokföringssystem som Fortnox. Med ett digitalt kassasystem blir livet i butik enklare!

Prata gärna butik och kassasystem med oss!

Det gick inte att skicka meddelandet, vänligen ladda om sidan och försök igen.