Obemannad kassa ökar servicegraden

Boxnet Go! är vår obemannade iPadkassa som fungerar lika bra ihop med din vanliga Boxnetkassa som fristående. Använd den som extra kassaplats för självutcheckning vid högt tryck i kassan, öka servicegraden för dina kunder vid små enkla köp eller använd Boxnet Go! istället för extrapersonal på kvällar och helger.

Kassalösningen är en Ipad-kassa, levereras i ett låsbart skal och kan ställas på golvet eller monteras på vägg.

Ni anpassar enkelt vad som skall synas i kassan, delar lagersaldon med övriga butiken eller fyller den med eget innehåll.

Ta betalt med Swish och ge era kunder digitala kvitton. Ingen extra hårdvara att installera eller krångla med sladdar. Allt Ipaden behöver är ström och nät.

 • Detaljhandel

  Boxnet Go! kapar köer vid högtryck, förenklar småköp och fungerar även alldeles utmärkt som fristående kassa i obemannade miljöer som tex gårdsbutiker.

 • Golf

  Boxnet Go! är integrerat med GIT precis som kassasystemet. Låt spelare ankomstmarkera och /eller betala sin runda smidigt på egen hand. Erbjud merförsäljning som dricka och bollar. Passar utmärkt som avlastare vid event och tävlingar.

  Det digitala kvittot förses med spelarens antal slag och spelhandikapp.

 • Racketsport

  Boxnet Go! är integrerat med MATCHi precis som kassasystemet. Spelare kan registrera sig med mejladress och ankomstmarkera sina tider. Erbjud strötider och förlängning direkt på plats. Erbjud merförsäljning som dricka och bollar. Passar utmärkt som avlastare vid event och tävlingar.

  Digitalt kvitto som kan förses med kod att öppna tex racketskåp.

Hur fungerar det?

Boxnet Go! med GIT

Gästen anger sitt Golf-ID, på skärmen visas alla bokade tider på detta Golf-ID. Gästen väljer vilken eller vilka tider som ska betalas och anger sitt mobilnr. En automatiskt förfrågan skickas då till gästens Swish-app om en betalning till klubben på beloppet som finns i GIT. Gästen godkänner och Boxnet GO! skickar ett sms med kvitto samt skickar greenfee-tiden som betald och ankomstregistrerad till GIT. Enklare än så blir det inte!

Boxnet Go! för detaljhandel

Du väljer själv vilka artikelknappar du vill lägga upp på skärmen och kunderna trycker på de knappar de vill köpa. En automatiskt förfrågan skickas då till kundens Swish-app på beloppet. Kunden godkänner och Boxnet GO! skickar ett sms med kvitto. Enklare än så blir det inte!

Boxnet Go! för rackethallar

Spelaren anger samma mejladress som i MATCHi, på skärmen visas spelarens bokade obetalda tider. Spelaren väljer vilken eller vilka tider som ska betalas och anger sitt mobilnr. En automatiskt förfrågan skickas då till gästens Swish-app om en betalning till klubben på beloppet. Spelaren godkänner och Boxnet GO! skickar ett sms med kvitto samt skickar tiden som betald och ankomstregistrerad till MATCHi. Enklare än så blir det inte!

Integrerat med Boxnet Kassasystem

Om du redan använder Boxnet Kassasystem integreras Boxnet GO! i din kassalinje. Bokföringsunderlagen från Boxnet GO! importeras automatiskt till dina befintliga kassarapporter så du har allt på samma ställe.
 • iPad

 • Låsbart designat golvställ

Erbjudande

Boxnet GO! kostar 499 kr/månad där support och löpande utveckling ingår.

Betala direkt

Utrustning 15999 kr.
Abonnemang 499 kr/månad löpande.

Månadsbetalning

Utrustning 1999 kr per månad i 12 månader.
Abonnemang 499 kr/månad löpande.

Alla priser exklusive moms.

Det gick inte att skicka meddelandet, vänligen ladda om sidan och försök igen.