Betalsätt


Låt dina kunder välja hur de vill betala. Ju fler betalsätt desto enklare fler genomför sitt köp.

Kort

Kort är idag absolut vanligast i butik. Givetvis ska du jobba med en kassaintegrerad kortterminal, det betyder att det belopp du slår in i kassan överförs direkt till terminalen. Aldrig mer felslag pga trötta fingrar. Vi jobbar med Verifone och Babs Paylink.

Verifone erbjuder även tilläggstjänster som enkelt gör att du kan erbjuda ännu fler betalsätt i din butik. Låt kund enkelt välja tex delbetalning av soffan direkt i terminalen via Klarna eller Svea.

Klarna in-store är precis lika smoooth som Klarna online. Betala sen eller dela upp betalningen. Pris och utbetalning avtalas direkt med Klarna.

Mash erbjuder dina kunder att ta faktura utan extra kostnad på 30 dagar. Pris/utbetalning: 0 kr, utbetalning via banköverföring 2 till 3 dagar efter köp.

Svea Kampanjbaserade delbetalningar. Smidigt sätt att erbjuda månadskostnad direkt på dyrare produkter. Pris och utbetalning avtalas direkt med Svea.

Fakturagram Företagsfakturorna låter du Fakturagram ta hand om på samma sätt, direkt i kortterminalen. Pris och utbetalning avtalas direkt med Fakturagram.Prata gärna med oss eller Verifone så guidar vi dig rätt.
Läs gärna mer om Verifones tilläggstjänster på https://www.verifone.com/sv/se/faktura-delbetala

Har du redan idag ett inlösenavtal kan du fortsätta med det. Vi guidar dig rätt!

Vi svenskar älskar Swish. Inget betalsätt har så stark tillväxt idag som Swish! Enkelt och smidigt för dina kunder, smidigt och snabbt kassaflöde för dig som handlare. Givetvis integrerat i kassan så allt kommer med på kassarapporten. Vi har tagit fram en snabb och säker lösning för att Blippa sin mobil för Swishbetalning i kassan. Ingen extra utrustning, inga sladdar. Allt du behöver är ett swishnummer och Swish för handel, det skaffar du enkelt hos din bank.

 

Läs allt om Swish i Boxnet här.

Faktura

Har du återkommande kunder med större köp, eller företagskunder som handlar på faktura? Inga problem. Direkt i kassan kan du skapa fakturaunderlag, koppla en kund till köpet och enkelt låta systemet skapa underlaget som du sen fakturerar direkt i Fortnox. Jobbar du inte med Fortnox kan du så klart exportera fakturaunderlagen ändå.

Presentkort

Visst är det härligt att få ett presentkort? Dessutom ett mervärde att sälja i din butik. Vi erbjuder presentkort med streckkod och fullt stöd för kontroll på utstående belopp och intäkt så bokföringen stämmer. Vi hjälper dig dessutom ta fram en snygg design som matchar din butiks profil.
Presentkort kostar 9kr/styck och beställs i minsta antal om 1000 st. Självklart kan dina kunder ladda korten om och om igen och ge bort dem på nytt!

Kontant

Så klart. Systemet håller koll på växelkassan, dagsavslut och egna utlägg. I systemet kan du addera valutor och ta betalt i annan valuta.

Kontakta oss för offert.

Det gick inte att skicka meddelandet, vänligen ladda om sidan och försök igen.