Boxnet Golf

Vill du veta mer om Boxnet Golf?

Kontakta Daniel
08-544 806 81
daniel@boxnet.se

Arbeta smartare

Över 800 butiker använder Boxnet idag.
Uttrycket ”att jobba i molnet” har många hört men kanske inte satt sig in i vad det innebär? Boxnet Butiksdatasystem har skapat ett Internetbaserat kassasystem för dig som driver golfklubb. Vi brukar prata om några begrepp som gör detta sätt att jobba mer tydligt:

Tillgänglighet

Få tillgång till information om vad som händer på din klubb i realtid. Varsomhelst. Närsomhelst. Via din telefon eller dator.

Effektivitet

Ta bort en massa moment som du lägger värdefull tid på idag. Låt systemen jobba åt dig och du kan koncentrera dig på att driva och utveckla din klubb.

Flexibilitet

Skala ditt kassasystem så det passar just dig. Öka eller minska antal användare eller lägg till en kassaplats under högsäsong. Låt oss sy ihop ett paket som passar din verksamhet. Betala aldrig mer än vad du behöver.

GIT

Boxnet är integrerat och kopplat mot GIT. Boxnet läser in alla dina bokningar från GIT och laddar upp dessa i Boxnets kassafönster automatiskt. När sedan betalningen är genomförd skickas information tillbaka till GIT där bokningen ankomstregistreras och markeras som betald. Du kan givetvis sälja fler artiklar på samma kvitto om du vill.

Kassarapporter, Fakturaunderlag och bokföring

Jobbar du med Visma exporterar du enkelt kassarapporter samt fakturaunderlag direkt till bokföringen/faktureringen.
Jobbar du med Fortnox skickas kassarapporter samt fakturaunderlag över automatiskt varje natt.

Paketet vi har satt ihop till golfklubbar innehåller dessa moduler:

Kassa

Kundregister

GIT

Detta paket kostar 1000 kr/månad.

Boxnet är en abonnemangstjänst som löper per månad.
Support ingår alltid, inga startavgifter tillkommer.

Hittills har över 100 golfklubbar i Sverige valt Boxnet som kassasystem.

Bland de första att ta beslut att jobba med Boxnet var Nyköpings GK.

Gary Cosford

Inför säsongen 2014 bestämde vi oss att byta både kassasystem från Oscar till Boxnet och ekonomisystem från VISMA till Fortnox. Vi har som många andra golfanläggningar ett stort flöde av transaktioner under säsongen och ville ha en säkrare drift, ett moderna gränssnitt och funktioner som kunde effektivisera vår ekonomihantering. Boxnet är en beprövad lösning inom detaljhandeln och företaget erbjöd oss ett modernt butiksdatasystem med möjligheter till tilläggsmoduler, bra support och en prisbild som t.o.m. var billigare än våra tidigare lösningar. Att vi endast behövde köpa två nya kvittoskrivare var också en fördel. Personalen i receptionen är nöjda med ett smidigare system, en bättre arbetsmiljö och en effektivare hantering av dagsavslut. Att systemet är molnbaserat är en stor fördel vad gäller tillgänglighet. Att systemet är direktkopplat till GIT är ytterligare en stor fördel.

Vi kan utan tvekan rekommendera Boxnet till övriga golfanläggningar.

Gary Cosford, Klubbchef Nyköpings Golfklubb

Boxnet är en abonnemangstjänst som löper per månad. Support och joursupport ingår alltid.

Kontakta Daniel Chruzander för att skräddarsy en lösning för din klubb.

Daniel Chruzander
08-544 806 81
daniel@boxnet.se

Golfklubbar som använder Boxnet idag